4 September ~ 1 Oktober

POP-UP WINKEL

Kloosterstraat 177, 2000 Antwerpen

Wij geven zitmeubelen een nieuw en duurzaam leven

Welkom in onze winkel

Atelier TAK is als stoffeerder voortdurend op zoek naar vintage (en) design zitmeubelen met textielschade om in eigen atelier te hernieuwen. We hebben hierbij een zwak voor Dutch Design van de jaren '60 met een strakke vormgeving.

We bieden een eigen aanbod aan van reeds hernieuwde zitmeubelen en daarnaast hebben we ook onze kraamafdeling. Deze kraamafdeling bevat aangekochte zitmeubelen die klaarstaan om op maat te hernieuwen. Deze kunnen nog volledig naar wens gestoffeerd worden in uw favoriete stof, kleur en budget.

Wij werken met stoffen van zowel toonaangevende weverijen zoals DePloeg, Kvadrat, Keymer,... alsook budgetvriendelijke alternatieven en ecologische sterke merken zoals Fabraa.

#upcycling
#circulaireEconomie
#duurzaamInvesteren


ONS AANBOD

HERNIEUWD
= verkoop uit stock

Zitmeubelen die reeds hernieuwd zijn in eigen atelier en momenteel op zoek zijn naar een nieuwe thuis.

KRAAMAFDELING
= herstoffering op maat

Zitmeubelen die Atelier TAK heeft aangekocht en klaarstaan om te herstofferen. Deze kunnen nog volledig naar wens gestoffeerd worden in uw favoriete stof, kleur en budget.


UW EIGEN ZITMEUBEL AAN HERNIEUWING TOE ?

Atelier TAK stoffeert uiteraard ook op maat uw eigen stoel of fauteuil zodat deze een welverdiende opfrissing krijgt of bijvoorbeeld het kleur aanneemt van uw bedrijfslogo. Contacteer ons (in de winkel) voor meer info.


Bezoek ons tussen 4 September en 1 Oktober !
Kloosterstraat 177, 2000 Antwerpen
Openingsuren: Donderdag tot Zondag, 10u tot 18u (of later)