Winkel

Verkoop vintage (en) design zitmeubels

Atelier TAK heeft een permanente samenwerking met Gabian waarbij er continu een selectie aan herstoffeerde vintage, mid century  en design zitmeubelen te koop worden aangeboden in deze winkel.

Gabian

In de Gabian winkel ontdek je een wereld vol unieke keramiek, verleidelijk geurende kaarsen, levendige schilderijen, glaswerk in unieke vormen, elegante houten objecten... en een selectie zitmeubelen van Atelier TAK. Laat je inspireren in deze superleuke winkel van Véronique & Inneke Meeusen.

Adres:
Kloosterstraat 19
2000 Antwerpen

Openingsuren:
elke vrijdag tot zondag
12u tot 18u

Website
Instagram
Facebook

Gabian winkel
Gabian winkel

Momentel te koop

Wilkhahn Model 411

Deze schitterende vinage armstoel combineert elegante vormen met een Scandinavische uitstraling. Hij is opnieuw gestoffeerd in een frisse bouclé stof.

Alles wijst erop dat dit het Model 411 is, ontworpen in de jaren '50 door Hartmut Lohmeyer voor Wilkhahn.

Materiaal: hout
Stof: witte bouclé
Prijs: € 440,- incl btw.


Set van 4 Gispen 1235 stoelen

De beroemde 1235 armstoelen van Gispen, een tijdloos design uit de jaren '60! Deze stoel combineert ergonomisch comfort met een stijlvolle uitstraling mede door de kleurrijke Messenger stof van Maharam. Met zijn slanke metalen frame, karakteristieke armleuningen en rubberen sokken straalt deze stoel eenvoud en elegantie uit. Een must-have voor liefhebbers van Nederlands design!

Momenteel nog deels in herstoffering.

Merk: Gispen
Model: 1235
Stof: Messenger 050, Maharam
Prijs: € 960,- incl btw voor set van 4 stoelen